Откриени и приведени 13 мигранти во близина на с. Крупиште

На 24.10.2020 во 21,15 часот во близина на с.Крупиште-општина Карбинци, во населбата Ванчо Прке, биле забележани, а потоа приведени 13 мигранти од Авганистан. Се работи на расчистување на случајот.