М-Нет – Портал,

МАКЕДОНИЈА

Спасовски на Летната школа за женски активизам: Предводници сме на концептот 50-50 застапеност

Потпретседателот на СДСМ, Оливер Спасовски денеска учествуваше на Летната школа за женски активизам во организација на Форумот на жени на СДСМ и Прогрес Институтот. Во своето обраќање, Спасовски истакна дека…