Mia Wines – Viva Cola Libre

Време за лето и време за најдобрите коктели кои оваа сезона мора да ги пробате. Ви нудиме еден таков коктел кој треба да биде задолжителен на листата на пијалоци. Уживајте во слаткиот коктел!

Надица Стојковска