Mia Wines- Daiquiri Delight

Пробајте, вкусете и за миг ќе постане едно од вашите омилени коктели. Mia Wines најдобрите коктели кои мора да ги пробате. Ви нудиме видео, и сладок пијалак!

Надица Стојковска