Mia Wines – by Freixenet – Viva Cola Libre

Во топлите денови вкусете го најдобриот коктел од редот на Mia Wines. Коктел кој ќе се најде на вашата листа, за најдобар коктел за ова лето. Еве, како да го направите познатиот коктел Viva Cola Libre

Надица Стојковска / М Нет