Андреј Ѓорѓиевски ДНК – музиката е мојата водилка

Искрен и позитивен Андреј Ѓорѓиевски од дуото ДНК. Се присетува на своето детство, на средношколските денови. Денес, горд татко кој вели дека, својата ќерка ќе ја има неговата поддршка во иднина. Но, и би бил среќен доколку таа би ја одбрала музиката.

За жал ситуацијата со КОВИД -19 ја затвори вратата на музичката индустрија. Вели дека, мора да научиме да живееме со тоа, да се почитуваат препорачаните мерки за заштита.

Кои се нивните идни планови? Целиот разговор можете да го погледнете во емисијата ”Попладне со Надица”

Надица Стојковска / М Нет